knuffeldag kinderboerderij diemen titel kinderboerderij diemen

 

home

over ons

bestuur

nieuws

activiteiten

agenda

foto/video

dat wist ik niet?

over onze
vrijwilligers

onze dieren

nieuwsbrief

donateurs

sponsors

links

contact


Activiteiten

Kijk op de agenda voor activiteiten die gepland staan.


Activiteiten die inmiddels zijn gehouden in 2019

Paaseieren zoeken op de kinderboerderij, 21 april 2019

Paaseieren zoeken op de kinderboerderij in Diemen is al vele jaren een geweldig evenement voor jong en oud. Dit jaar bracht voor het eerst de paashaas een bezoek aan onze fijne kinderboerderij om daar zijn paaseieren te verstoppen. De belangstelling was echt overweldigend. Ook mochten de kinderen deze keer tussen de hoefdieren lopen. De gevonden eieren konden worden ingewisseld voor chocolade eitjes of een mandarijn of appel. Dankzij de inspanningen van onze vrijwilligers is dit evenement fantastisch goed geslaagd. Dank daarvoor.

De foto's zijn te bekijken op de foto/video pagina en op ons facebook-album of direct hier.Activiteiten die inmiddels zijn gehouden in 2018

Kistkeuring en knuffelmiddag, 7 oktober 2018

De jaarlijkste kistkeuring en knuffeldag op de kinderboerderij in Diemen was weer een groot succes. Veel bezoekers, mooi weer en blije gezichten bij jong en oud. Alle vrijwilligers worden bedankt voor hun inzet. Deen supermarkten in Diemen wordt bedankt voor hun lekkere appels en flesjes water. En groenteman Hans Vos van de markt op zaterdag wordt bedankt voor de peren (voer voor de dieren). Deze foto's zijn gemaakt door Jan Ronday.

De foto's zijn te bekijken op de foto/video pagina en op ons facebook-album of direct hier.

 

Paaseieren zoeken 1 april 2018

Paaseieren zoeken groot succes! Het zoeken naar paaseieren op de kinderboerderij op 1 april was een groot succes. Er zijn heel veel kinderen met hun ouders of met opa en oma op eerste Paasdag naar dit evenement gekomen, georganiseerd door de vrijwilligers van de kinderboerderij.

Er zijn veel foto's gemaakt door huisfotograaf Jan Ronday. U ziet hier een klein deel daarvan die de sfeer van deze middag goed weergeeft. Dank aan iedereen die zich heeft ingezet om dit evenement tot een succes te maken.

Bekijk hier de foto's op onze facebook pagina of ga naar onze foto- en videopagina.Activiteiten die inmiddels zijn gehouden in 2017

Knuffeldag en ruilmiddag Deen actie dierenstickers "Vriendjes van de boerderij".

Op 22 oktober 2017 werd de knuffeldag gehouden. Is een groot succes geworden. Het weer heeft het evenement gelukkig niet kunnen verpesten. Dit jaar was er een extra activiteit. Er was een mogelijkheid door Deen geboden om dubbele dierenstickers te ruilen voor de actie "Vriendjes van de boerderij".

Met deze actie ondersteunt Deen financieel 100 kinderboerderijen, waaronder die in Diemen. De kinder-boerderij kreeg een cheque van € 500,--. Dit mooie bedrag wordt gebruikt voor een nieuw konijnenverblijf. De oude was helemaal op.

Bekijk hier de foto's of ga naar onze
foto- en videopagina.


Paaseieren zoeken 16 april 2017

Ook deze editie was weer een groot succes.


Bekijk hier de foto's of ga naar onze
foto- en videopagina.
Activiteiten die inmiddels zijn gehouden in 2016

Foto's eieren zoeken op de kinderboerderij op 27 maart 2016

eieren zoeken

De weersgoden waren de kinderen gunstig gezind bij het eieren zoeken op de kinderboerderij. Ruim 50 kinderen gingen met volle overgave op zoek naar de eitjes waarna zij door de vrijwilligers van de kinderboerderij getracteerd werden op een zakje met lekkers. Een geslaagde Paasdag en volgend jaar hoopt de Paashaas nog meer kindjes te mogen tracteren.

Bekijk hier de foto's of ga naar onze foto- en videopagina.